Üniversitemizin “Kurumsal Mesleki Gelişim: Eğitici Eğitimi Programi” Başlikli Projesi Kabul Edildi

16/10/2019 16:54:02 - 16/10/2019 16:54:02 - 20314 Okunma

Üniversitemiz Rektörlüğü’nün TR21/19/TD/0042 numaralı “Kurumsal Mesleki Gelişim: Eğitici Eğitimi Programı” başlıklı projesi Trakya Kalkınma Ajansı’nın 2019 Yılı Teknik Destek Programı (Temmuz - Ağustos dönemi) kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

“Kurumsal Mesleki Gelişim: Eğitici Eğitimi” projesi ile Üniversitemizde; hem ilgili akademik personelin mesleki nitelik ve becerilerinin gelişimine hem kurumsal eğitim kalitesinin gelişimine hem de ulusal ve uluslararası düzeyde öngörülen yükseköğretim kalite politikaları standartlarının yerine getirilmesinde önemli bir katkı sağlaması amaçlanmaktadır.

Proje çerçevesinde Üniversitemizin farklı birimlerinde görev yapan 100 akademisyene 2019-2020 Akademik Yılı Güz Yarıyılında 3 ay boyunca verilecek olan seminer ve eğitimler; 21. Yüzyıl dünyasında eğitimin temel gereksinimleri, eğitim paradigmaları, öğrenmenin doğası, öğretim tasarımı, öğretim içerikleri ve öğretim amaçları ilişkisi, öğrenmeyi öğrenme araçları, öğretim materyalleri tasarımı, öğretim uygulamaları ve öğretim değerlendirme süreçlerine ilişkin öğretim becerilerinin desteklenmesi süreçlerini kapsamaktadır.

Proje