Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Eureka Seyahat Desteği Başvuru Süreçleri Yenilendi!

12/12/2019 17:31:51 - 12/12/2019 17:31:51 - 13997 Okunma

EUREKA programı kapsamında, uluslararası Ar-Ge ve yenilik projeleri oluşturmaya yönelik ortaklık kurmak için gerçekleştirilecek seyahatleri teşvik etmeyi  amaçlayan EUREKA Seyahat Desteği başvuru süreçleri yenilendi.

Bilindiği gibi, EUREKA Seyahat Desteği, EUREKA programı çerçevesinde gerçekleştirilen uluslararası etkinliklere katılım için verilen gidiş–dönüş ekonomi sınıfı uçak, tren ya da otobüs bileti bedelini kapsamaktadır. Destek, yıl içerisinde TÜBİTAK tarafından açılacak çağrıları takiben EUREKA Programı’nın Network Projeleri, Eurostars, EUREKA Kümeleri, Globalstars vb. bütün fonlama araçlarının uluslararası etkinlikleri için verilebilmektedir.

Yeni yapılan düzenlemeye göre, artık EUREKA Seyahat Desteği’ne TÜBİTAK’ın ilan edeceği çağrı üzerine http://destekler.h2020.org.tr adresinden elektronik olarak ister seyahat öncesi ister seyahat sonrası başvurulabilecektir. Seyahat öncesi başvuru yapılması halinde seyahatin gerçekleşmesini takip eden 2 ay içinde istenen belgeler TÜBİTAK'a iletilmelidir. Seyahat sonrası başvuru yapılması halinde ise destek kararının başvuru sahibine tebliğinden itibaren 1 ay içerisinde istenen belgeler TÜBİTAK'a iletilmelidir.

 

EUREKA Seyahat Desteği Tanıtıcı İnfografik için lütfen tıklayınız.

EUREKA Seyahat Desteği Esasları için lütfen tıklayınız.

EUREKA hakkında daha fazla bilgi için:

https://www.eurekanetwork.org/

http://www.eureka.org.tr/

TÜBİTAK

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.