2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Başvuruları Başlıyor!

12/02/2020 11:04:17 - 12/02/2020 11:04:17 - 9699 Okunma

Üniversite öğrencilerimiz tarafından heyecanla beklenen TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları başvuruları başlıyor. Üniversite öğrencilerimiz arasında araştırma ve proje kültürünün yaygınlaştırılmasının amaçlandığı 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları TÜBİTAK tarafından sekizinci kez gerçekleştirilecektir.

Çeşitli kategori ve tematik alanlarda yapılacak yarışmalara başvurular e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden çevrimiçi sistem üzerinden kabul edilecektir. E-posta ve posta yoluyla yapılan başvuruların dikkate alınamayacağını; Program çağrı metninde belirtilen son tarihe kadar başvurularınızın sistem üzerinden onaylanması ve ilgili belgelerin sisteme yüklenmesinin sizin sorumluluğunda olduğunu hatırlatırız. TEKNOFEST bünyesinde gerçekleştirilecek final sergisinde kategoriler bazında dereceye giren öğrencilere ödül ödemeleri yapılacaktır. Ödül miktarları için tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için https://tubitak.gov.tr/bideb/2242 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru Tarihleri:  18 Şubat - 16 Mart 2020

TÜBİTAK