Tet 9. Dönem Ar-Ge Proje Pazarı Ve Proje Ödül Yarışması

17/07/2020 12:45:11 - 17/07/2020 12:45:11 - 5719 Okunma

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri’ne (İMMİB) bağlı Elektrik, Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliğinin (EEHİB) düzenlediği TET (Turkish Electro-Technology) 9. Dönem Ar-Ge Proje Pazarı ve Proje Ödül Yarışmasına başvurular başlamıştır.

Proje Pazarı ve Proje Ödül Yarışmasının amacı, Elektrik – Elektronik ve Bilişim Sektörünün yüksek katma değerli üretim yapabilmesi, ihracatının sürdürülebilir kılınması, Üniversite-Sanayi işbirliği kültürünün yaygınlaştırılması amacı ile Ar-Ge projesi yapmak isteyen sanayi kuruluşlarının temsilcileri, üniversiteler, Ar-Ge kuruluşları ve teknopark çalışanları ile araştırmacıları bir araya getirerek aralarındaki iletişimi artırılması, Ar-Ge destek programlarına başvurulmasına destek olunması ve sanayi ihtiyaçları ile buluşmaya katkı sağlayacak ortak proje önerilerinin oluşturulmasıdır.

Proje Pazarına katılan projelerin ticarileşmemiş ve daha önce başka bir proje pazarında sunulmamış olması beklenmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

PROJE PAZARI