Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Cosme Türkiye - Clusters Go Internatıonal- Escp-4I Çağrısı Eğitimi

08/10/2020 13:59:28 - 08/10/2020 13:59:28 - 6234 Okunma

KOSGEB, COSME -Avrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programının ulusal koordinatörüdür ve IPA Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen COSME Türkiye Projesi’ni yürütmektedir.  Proje çerçevesinde COSME’nin dört ana bileşeni altındaki araçlar için tanıtım/bilgilendirme çalışmaları yapılmaktadır.

 

COSME Programı kapsamında “Clusters Go Internatıonal- ESCP-4i” proje teklif çağrısı açılmıştır. “Clusters Go Internatıonal- ESCP-4i” COSME çağrısının temelleri, Kümelerin Uluslararasılaşması Programı ve Program sonucunda kurulan 'European Strategic Cluster Partnerships-Going International' (ESCP-4i) ortaklıkları üzerine dayanmaktadır ve Program 2016 yılından bugüne kadar 70’ten fazla uluslararası ortaklığı desteklemektedir.

 

Çağrıya Hazırlık Eğitimi 13-14 Ekim 2020 tarihlerinde online bir platform aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Eğitimde; çağrının genel hedefleri, çağrı kapsamında konsorsiyum kurarken dikkat edilecek hususlar, çağrı başvuruları, çağrı için teknik hazırlıklar ve proje başvuru şablonları gibi konularda bilgilendirmelerde bulunulacaktır.

 

İlgili eğitime katılım kayıt https://cosme.kosgeb.gov.tr/cosme-etkinlik-kayit-formu  linki üzerinden gerçekleştirilebilir. Eğitime erişim linki katılımcılarla paylaşılacaktır.

 

Not: COSME Programı Çağrılarına KOBİ’lere hizmet sağlayan kamu kurum/kuruluşları (kamu kurumları (ulusal, bölgesel, yerel), üniversiteler) ve STK’lar (Ticaret ve Sanayi Odaları, OSB’ler, Teknokentler ve Kümelenmeler gibi)  proje sunabilmektedir.

 

COSME

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.