Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Avrupa İnovasyon Konseyi (Eic) Kılavuz Ve Geçiş Programları Eğitimi

25/03/2021 16:21:28 - 25/03/2021 16:21:28 - 229 Okunma

Etkinlik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” teknik destek projesi dahilinde gerçekleştirilecektir.

15 Nisan 2021 günü saat 14:00’da başlayacak etkinlik, Ufuk Avrupa Programı’na yönelik deneyimi bulunmayan ya da az deneyime sahip olan potansiyel katılımcıların yanı sıra, yeni EIC Kılavuz (Pathfinder) hakkında bilgi edinmek isteyen daha deneyimli araştırmacıları da hedefleyen bir giriş etkinliği olma özelliği taşımaktadır. Etkinlik, EIC Çalışma Programı kapsamında yer alan, Kılavuz ve Geçiş Programlarına; bir başka ifadeyle “Pathfinder Open”, “Pathfinder Challenges”, “Transition Open” ve “Transition Challenges” çağrılarına odaklanmaktadır.

Projeye dair daha fazla bilgi edinmek için www.turkeyinh2020.eu web sitesini ziyaret edebilir, etkinlik programı ve etkinlikte gerçekleşecek sunumlar içinse web sitemizdeki etkinliğe dair oluşturulmuş proje web sayfasını takip edebilirsiniz. https://th2020.zendesk.com/hc/en-us/articles/360020594319-EIC-Pathfinder...

Kayıt:

Etkinliğe yönelik ön kayıt işleminizi aşağıda yer alan Google Formlar aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Lütfen kayıt olurken, e-posta adresinizi doğru yazdığınızdan emin olunuz.

https://docs.google.com/forms/d/1L3kn8Py9eHInwrhK60mhETeKeVsnK1N1cGHpwp2...

Etkinliğe katılım için gerekli giriş bağlantısı (Zoom) sadece kayıt işlemini gerçekleştiren (Google Formlar) katılımcılar ile paylaşılacaktır. Yukarıda bağlantısı yer alan Google Formlar dökümanını dolduran katılımcılarımızla, etkinlikten 3 iş günü önce, etkinliğe giriş için gerekli Zoom giriş bağlantısı paylaşılmış olacaktır.

EIC TÜBİTAK

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.