Ufuk Avrupa Programı Üniversiteler Ve Araştırma Kurumlarına Yönelik Araştırmacı Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Ab Başkanlığı, Tübitak Ve Yök İşbirliğinde Gerçekleştirildi

30/03/2021 17:00:39 - 31/03/2021 17:00:39 - 689 Okunma

Avrupa Birliğinin 2021-2027 döneminde uygulayacağı 9. Çerçeve Programı olan Ufuk Avrupa Programı kapsamındaki Üniversiteler ve Araştırma Kurumlarına Yönelik Araştırmacı Destekleri Bilgilendirme Toplantısı 29 Mart 2021 tarihinde AB Başkanlığı, Yükseköğretim Kurulu ve TÜBİTAK  işbirliğinde gerçekleştirildi.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve Yükseköğretim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Rahmi Er başkanlığında çevrimiçi ortamda gerçekleştirilen toplantıya 380 katılımcı iştirak etti.

Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem ÇAMUR ve Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ’nin de katıldığı toplantıda TÜBİTAK uzmanlarınca 2021-2027 döneminde Ufuk Avrupa kapsamında üniversiteler ve araştırma kurumlarına yönelik araştırmacı destekleri hakkında bilgilendirme ve tanıtımlar yapıldı.

AB Ufuk Avrupa Programı

Ufuk Avrupa Programı Üniversiteler ve Araştırma Kurumlarına Yönelik Araştırmacı Destekleri Bilgilendirme Toplantısı