Trakya Üniversiteler Birliği (Tüb) 18. Alt Kurul Ve Alt Çalışma Grupları Toplantısı Gerçekleştirildi

20/04/2021 00:03:55 - 20/04/2021 00:03:55 - 325 Okunma

Türkiye’nin aktif üniversite birliklerinden olan Trakya Üniversiteler Birliği’nin (TÜB) 18. Alt Kurul ve Alt Çalışma Grupları Toplantısı, dönem başkanlığını üstlenen Üniversitemizin ev sahipliğinde 15 Nisan 2021 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Üye üniversitelerin çalışmalarını daha etkin bir şekilde yaymak, bölgedeki kalkınmaya destek olarak birlik üyesi üniversiteler arasındaki iş birliğini ve dayanışmayı arttırmak amacıyla kurulmuş olan ulusal kalkınmanın yerel aktörlerinden TÜB’ün 18. Alt Kurul toplantı gündemini; 2021 yılı yapılacak olan akademik, bilimsel, sosyal ve kültürel etkinlikler ile üniversitelerin ortak çalışmaları oluşturdu.

Microsoft Teams platformu üzerinden çevrimiçi olarak yoğun bir katılımla yapılan toplantıya Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ katılım sağlamıştır.

TÜB

• TÜB