Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Ufuk Avrupa Programı'na Yönelik Koordinatörlüğü Destekleme Programı Başvuruları

09/07/2021 12:48:27 - 09/07/2021 12:48:27 - 211 Okunma

Ufuk Avrupa Programı 2021 yılı çağrıları* UİDB Destek ve Ödül Programları** Başvuru Sistemi’ne  eklenmiş olup Koordinatörlüğü Destekleme Programı için başvurular alınmaya başlanmıştır. 

Koordinatörlüğü Destekleme Programı’nın amacı Ufuk Avrupa Programı’na Türkiye’den lider olarak başvuracak olan paydaş sayısının ve proje kalitesinin artırılmasıdır. Bu yolla ülkemizin programdaki başarısı ve Türkiye Araştırma Alanı ile Avrupa Araştırma Alanı arasındaki uyumun artırılması amaçlanmaktadır. Destek programına ilişkin detayları bulabileceğiniz duyuruya link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Çağrılar özelinde ayrıntılı bilgi almak için Ulusal İrtibat Noktaları ile iletişime geçebilir, destek programı hakkındaki sorularınızı koordinator@tubitak.gov.tr adresine iletebilirsiniz.

*Ufuk Avrupa Programı 2021 yılı çağrıları 24 Haziran 2021 tarihi itibariyle açılmış olup çağrı duyurularına Avrupa Komisyonunun Fonlama ve İhale Portalı üzerinden çağrı sayfasındaki arama motoru ve ilgili filtreler kullanılarak erişilebilir.

**Söz konusu destek ve ödül programları hakkında detaylı bilgiye https://ufuk2020.org.tr/tr/destek-ve-oduller adresinden ulaşabilirsiniz.

Ufuk Avrupa

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.