Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

2021 Yılı Avrupa Yenilik Konseyi Zirvesi

22/10/2021 14:47:42 - 22/10/2021 14:47:42 - 163 Okunma

Avrupa Yenilik Konseyi (EIC) ilk zirvesini 24 - 25 Kasım 2021 tarihinde Brüksel'de ve çevrimiçi olarak gerçekleştirecektir.

Bu etkinlik, Avrupalı start-up'lar ve yenilikçiler, özellikle KOBİ'ler, araştırmacılar, şirketler ve bunların yanında potansiyel yatırımcılar ve risk sermayedarları için ağ kurmak adına eşsiz bir fırsat sunmaktadır.

Etkinlikte EIC Forum resmi olarak başlatılacak ve Avrupa Birliği Kadın Yenilikçiler Ödülü ile Avrupa Yenilik Başkenti Ödülleri’nin (iCapital) kazananları açıklanacaktır. Ayrıca, Avrupa Yenilik Tedarik Ödülleri'nin kazananlarıyla tanışmanın yanı sıra erken aşama ve etki yatırımları, inovasyon tedariği, sürü robotiği ve uzay teknolojisi hakkında daha fazla bilgi edinmeyi sağlayacak etkileşimli sunum oturumlarına ve katılımcı atölye çalışmalarına katılma fırsatı sunulacaktır.

Bu hibrit program kapsamında önemli politika güncellemelerinin keşfedilmesi, patentler ve fikri mülkiyet haklarıyla ilgili ipuçları ve püf noktalarının öğrenilmesi, teknoloji transferlerinin tartışılması, yeni satış konuşması teknikleri kazanılması, EIC Fonu hakkında daha fazla bilgi edinilmesi ve EIC topluluğu ile ilgili diğer birçok konunun incelenmesine olanak tanınacaktır.

 

Etkinlik kayıt linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi almak için tıklayınız.

EIC

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.