Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Erasmus+ 35. Yıl Merkezi Proje Çağrıları Ve Türkiye İçin Fırsatlar Çalıştayı Gerçekleştirildi.

04/04/2022 14:55:56 - 04/04/2022 14:55:56 - 411 Okunma

Erasmus+ 35. Yıl Merkezi Proje Çağrıları ve Türkiye İçin Fırsatlar Çalıştayı, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut’un katılımlarıyla 1 Nisan 2022 tarihinde hibrit etkinlik olarak gerçekleştirildi.

Ülkemizde Erasmus+ Programı merkezi projelerine ilişkin bilgi, farkındalık  artırılması ve kurum/kuruluşların kapasitelerinin artırılması yoluyla ülkemizin bu projelerdeki performasının artırılmasına destek olunması amaçlandı. Çalıştay kapsamında tüm güne yayılan farklı panellerle Erasmus+ Programının merkezi proje çağrıları hakkında bilgi verildi, ayrıca düzenlenen oturumlarda daha önce merkezi çağrılar kapsamında proje deneyimine sahip kuruluşların temsilcileri uyguladıkları projelerdeki kazanımları,çıktıları, karşılaşılan zorlukları, edinilen dersleri ve AB üyesi ülkeler ile işbirliği süreçlerini paylaştılar.

Kamu kurumları, üniversiteler, mesleki ve iş dünyası kuruluşları, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getiren çalıştaya Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Personeli Öğr. Gör. Dr. Yasemin KEŞKEK KARABULUT çevrimiçi olarak katılım sağlamıştır.

Erasmus+ Türkiye Ulusal Ajansı

Facebook Twitter Google Plus
Erasmus+ 35. Yıl
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.