Proje Geliştirme Ve Koordinasyon Ofisi Bilgilendirme Ve Deneyim Paylaşım Panelleri- Tübitak 1001 Paneli Gerçekleştirildi.

29/04/2022 14:29:15 - 29/04/2022 14:29:15 - 234 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi tarafından ilgili ARDEB ve BİDEB programları hakkında bilgilendirme sunumunun yapılacağı ve bu programlarda yürütücü olarak görev yapan Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyelerinin deneyimlerini paylaşacakları panellerin ilki olan TÜBİTAK 1001 programına ait panel 27 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Panelde, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi tarafından TÜBİTAK 1001- Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı ve Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisinin çalışma alanları ile ilgili bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Sunum sonrasında, TÜBİTAK 1001 programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan “Geri Dönüştürülmüş Sürdürülebilir ürün Mesajlarının Tüketici Algısı ve Davranışı Açısından İncelenmesi” projesinin yürütücüsü Dr. Öğretim Üyesi Özge Sığırcı proje başvurusu ve yürütme sürecindeki tecrübelerini aktarmıştır.

İlgili panel, Kırklareli Üniversitesi akademisyenlerinin katılım sağladığı soru-cevap bölümü ile sona ermiştir.

PGKO TÜBİTAK 1001

1001 panel