Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Ab Programları Ve Proje Fırsatları Çalıştayı Düzenlendi.

18/05/2022 15:57:17 - 18/05/2022 15:57:17 - 250 Okunma

Çevre, iklim, tarım, gıda, dijitalleşme, sağlık, eğitim, ticaret, yatırım, enerji, kültür, yönetişim gibi çok çeşitli alanlarda proje fırsatları sunan AB Programlarından daha fazla istifade edilmesinin temini amacıyla 11-12 Mayıs 2022 tarihlerinde Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Sayın Faruk Kaymakcı'nın ev sahipliğinde hibrit olarak "AB Programları ve Proje Fırsatları Çalıştayı" düzenlenmiştir.

Çalıştay kapsamında tüm güne yayılan farklı panellerle Ufuk Avrupa, AB Sağlık, Dijital Avrupa, Tek Pazar, Yaratıcı Avrupa, Vatandaşlar, Eşitlik, Haklar ve Değerler Programları ve proje çağrıları hakkında bilgi verilmiştir. Ayrıca, söz konusu AB programları kapsamında proje deneyimi yaşamış kuruluşların temsilcileri uyguladıkları projelerdeki kazanımları, çıktıları, karşılaşılan zorlukları, edinilen dersleri ve AB üyesi ülkeler ile işbirliği süreçlerini paylaşmışlardır.

İlgili çalıştaya çevrimiçi olarak Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Personeli Öğr. Gör. Dr. Yasemin KEŞKEK KARABULUT katılım sağlamıştır.

AB Programları Ufuk Avrupa

Facebook Twitter Google Plus
AB Çalıştayı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.