Proje Geliştirme Ve Koordinasyon Ofisi Bilgilendirme Ve Deneyim Paylaşım Panelleri- Tübitak 1002 Paneli Gerçekleştirildi.

18/05/2022 16:02:45 - 18/05/2022 16:02:45 - 249 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi tarafından ilgili ARDEB ve BİDEB programları hakkında bilgilendirme sunumunun yapılacağı ve bu programlarda yürütücü olarak görev yapan Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyelerinin deneyimlerini paylaşacakları panellerden TÜBİTAK 1002 programına ait panel 18 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Panelde, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi tarafından TÜBİTAK 1002- Hızlı Destek Programı ve Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisinin çalışma alanları ile ilgili bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Sunum sonrasında, TÜBİTAK 1002 programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan “Dickson Polinomları ve (K+1)-İnci Tür Dickson Polinomları ile Ayrık Polinom İnterpolasyonu” projesinin yürütücüsü Öğr. Gör. Dr. Erdal İMAMOĞLU proje başvurusu ve yürütme sürecindeki tecrübelerini aktarmıştır.

İlgili panel, Kırklareli Üniversitesi akademisyenlerinin katılım sağladığı soru-cevap bölümü ile sona ermiştir.

PGKO TÜBİTAK 1002

1002 panel