Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Ufuk Avrupa He Hop On Çağrısı Genel Bilgilendirme Web Semineri

10/06/2022 14:48:52 - 10/06/2022 14:48:52 - 238 Okunma

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında Katılımın Genişletilmesi ve Mükemmeliyetin Yayılımı alanında düzenlenecek olan Genel Bilgilendirme Eğitimi (Web Semineri) 27 Haziran 2022 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleşecektir.

Etkinlik, Ufuk Avrupa Katılımın Genişletilmesi ve Mükemmeliyetin Yayılımı altında yer alan Hop On Çağrısı (HORIZON-WIDERA-2022-ACCESS-07-01) hakkında bilgi edinmek isteyen araştırmacıları ve katılımcıları hedefleyen genel bir bilgilendirme etkinliği olduğu gibi, çerçeve programlarıyla yeni tanışan veya programda az deneyime sahip potansiyel katılımcılar ile beraber Ufuk Avrupa Çerçeve Programı hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen deneyimli katılımcıları da hedefleyen bir etkinlik olma özelliği taşımaktadır. İlgili web semineri, Türkiye’nin de içerisinde yer aldığı Araştırma ve Geliştirme alanlarında gelişmekte olan Widening ülkelerinden gelen potansiyel katılımcıların Ufuk Avrupa’nın 2. Bileşeni ve EIC Pathfinder çağrılarında fonlanmış ve devam eden bir projeye nasıl entegre edildiğine odaklanacaktır. 

Etkinlik üç ana oturumdan oluşmakla birlikte ilk olarak, Widening ve Hop On Çağrısına yönelik genel bir fikir elde edebilmenize olanak sağlayacaktır. Etkinliğin ikinci oturumu ise ilgili çağrıya yönelik nasıl proje teklifi yazılacağı konusuna odaklanacak olup, etkinliğin son oturumunda ise konsorsiyumların nasıl oluşturulacağı ve halihazırda var olan konsorsiyumlara başarılı bir şekilde katılmanın yolları gibi tematik konuları ele alıyor olacaktır. 

Etkinlikteki oturumlar, katılımcılar ve konuşmacılar arasında interaktif bir platform oluşturmaya yönelik hazırlanmıştır. Sizleri 27 Haziran 2022 tarihinde Türkiye saati ile 13:50’de çevrim içi giriş işlemleriyle başlayıp, 17:50'de sona ermesi planlanan çevrim içi etkinliğe beklemekteyiz.

Ön Kayıt:

Etkinliğe yönelik ön kayıt işleminizi aşağıdaki bağlantıdan gerçekleştirebilirsiniz:

https://docs.google.com/forms/d/1Ad0LKueuBdvf-8v7sClQnra3Wcx3Lw_DbptpFOZdRmg 

*Etkinliğe yalnızca Google Formlar aracılığıyla ön kayıt yaptırmış ve e-posta ile katılım onayı almış ilgililer katılım sağlayabilecektir. Bu sebeple etkinlik ön kayıt formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmuş olduğunuzdan lütfen emin olunuz.

Etkinliğe katılımı uygun bulunan ilgi sahipleriyle, etkinlik tarihinden üç gün önce etkinlik giriş bilgileri ve bağlantısı paylaşılmış olacaktır.

Etkinliğe dair daha fazla bilgi için k.gungor@idi.ie veya [s.dogrusoz@idi.ie]s.dogrusoz@idi.ie adresleri üzerinden proje ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Avrupa Birliği Ufuk Avrupa Hop On Çağrısı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.