Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Yenilikçilik Için İttifaklar Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

22/06/2022 12:37:17 - 22/06/2022 12:37:17 - 219 Okunma

21 Haziran 2022 tarihinde,  Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk KAYMAKCI’nın katılımları ve Ajansımız ile Avrupa Birliği Başkanlığı işbirliğinde “Erasmus+ Yenilikçilik için İttifaklar” konulu toplantı gerçekleştirildi.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıda 600’ü aşkın katılımcı merkezi proje çağrılarından olan “Erasmus+ Yenilikçilik için İttifaklar” hakkında bilgi edinme fırsatı buldu. Toplantı, ayrıca, Türkiye Ulusal Ajansı’nın sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlandı.

Sayın KAYMAKCI, toplantıdaki konuşmasında merkezi projelerin öneminden bahsederek ülkemizden merkezi projelere daha fazla başvuru olmasını umut ettiğini vurguladı. Bu bağlamda, “Erasmus+ Yenilikçilik için İttifaklar” ın çok geniş yelpazede çok farklı alanlarda fırsatlar sunduğunu belirten Sayın Kaymakcı toplantıya katılanlara teşekkürlerini iletti.

İlgili toplantıya çevrimiçi olarak Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi personeli Öğr. Gör. Dr. Yasemin KEŞKEK KARABULUT katılım sağlamıştır.

Ulusal Ajans Erasmus+ Yenilikçilik için İttifaklar

Facebook Twitter Google Plus
Yenilikçi ittifaklar
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.