Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Ufuk Avrupa Genel Bilgi Günü Gerçekleştirildi.

12/10/2022 10:33:05 - 12/10/2022 10:33:05 - 136 Okunma

Ufuk Avrupa Genel Bilgi Günü serisinin sonuncusu olan etkinlik, 11 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Genel Bilgi Günü, Çerçeve Programlarıyla yeni tanışan veya programda az deneyime sahip potansiyel katılımcıların yanı sıra, yeni Ufuk Avrupa Çerçeve Programı hakkında bilgi edinmek isteyen deneyimli katılımcıları barındırmıştır. Bilgi Gününde, AB araştırma ve yenilik programı ve projeleri hakkındaki bilgiler paylaşılmıştır.  Etkinlikte; Ufuk Avrupa Programı özelinde hazırlanan “Stratejik Plan”, programın alt alanlarında yayımlanan “Çalışma Programları”, bu alt alanlardaki açık çağrılar, proje başvuru metni taslakları ve bu program kapsamındaki oluşturulacak Ar-Ge ve inovasyon projeleri iş birliklerine nasıl dahil olunacağı hakkında katılımcılarla bilgi ve tecrübeler paylaşılmıştır.

Etkinlikte gerçekleşen oturumlarda, katılımcıların Ufuk Avrupa Programı'nın temel kavramları ile programa başvuru yapmak için gerekli tüm belgeleri anlamalarına yardımcı olması amaçlanmıştır.

İlgili etkinliğe Kırklareli Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi personeli Öğr. Gör. Dr. Yasemin KEŞKEK KARABULUT katılım sağlamıştır.  

Ufuk Avrupa Bilgi Günü

Facebook Twitter Google Plus
Ufuk Avrupa Bilgi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.