Ufuk Avrupa Temiz Havacılık Ortaklığı Ve Hidrojen Enerjisi Bilgi Günü Ve Proje Pazarı Etkinliği

03/02/2023 15:54:26 - 03/02/2023 15:54:26 - 128 Okunma

Sabancı Üniversitesi, Avrupa İşletmeler Ağı (Enterprise Europe Network), Ufuk Avrupa Programı Ulusal Koordinasyon Ofisi TÜBİTAK iş birliğinde “Temiz Havacılık Ortaklığı (Clean Aviation Joint Undertaking) ve Hidrojen Enerjisi Bilgi Günü ve Proje Pazarı Etkinliği” düzenlenecektir.

Bilgi Günü 24 Şubat 2023 tarihinde Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde gerçekleştirilecek olup, katılımcılar ayrıca 4 Mart 2023 tarihine kadarb2b platformu üzerinden kayıtlı uluslararası katılımcılarla birebir görüşmeler gerçekleştirebileceklerdir.

İlgili Etkinlik, 2023 Şubat ayının ilk yarısında 2023 çağrılarını açması beklenen Avrupa Temiz Havacılık Ortaklığı çağrılarına katılmakla ilgilenen tüm kurum ve kuruluşlar için uygundur.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız

Gündem için lütfen tıklayınız

Kayıt için lütfen tıklayınız

İletişim:

Etkinlikle ilgili sorularınız için halil.bastug@sabanciuniv.edu  ya da melih.kucukbas@sabanciuniv.edu adresine,

Ufuk Avrupa Küme 5 Mobilite alanı ile ilgili her türlü soru ve destek için ncptransport@tubitak.gov.tr adresine ulaşabilirsiniz.

Clean Aviation