Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Tübitak Biçaba Burs Programi Kapsaminda, Devam Etmekte Olan Tübitak Projelerine, Deprem Bölgesindeki Lisans Ve Lisans Sonrasi Öğrenci Ve Araştirmacilar Bursiyer Olarak Dahil Edilecektir

28/02/2023 13:26:22 - 28/02/2023 10:05:56 - 1284 Okunma

Üniversitemiz Akademisyenlerinden Doç. Dr. Adem BAŞPINAR tarafından yürütülen TÜBİTAK 1001 - Deprem Araştırmaları Özel Çağrısı Programı "Türkiye'de Depremlere Yönelik Bir Dirençlilik Endeksinin Geliştirilmesi" projesi için, TÜBİTAK BİÇABA Burs Programı kapsamında Lisans, Yüksek Lisans, Doktora öğrencisi ve Doktora sonrası araştırmacı olarak bursiyerler alınacaktır.

Üniversitemiz Akademisyenlerinden Doç. Dr. H. Hale KARAYER tarafından yürütülen TÜBİTAK 3501 - Kariyer Geliştirme Programı "Merkezsel Olmayan Potansiyeller için Dalga Denklemlerinin Analitik Çözümleri" projesi için, TÜBİTAK BİÇABA Burs Programı kapsamında Doktora öğrencisi olarak bursiyer alınacaktır.

Üniversitemiz Akademisyenlerinden Doç. Dr. İsmail SARI tarafından yürütülen TÜBİTAK 3501 - Kariyer Geliştirme Programı “Diyabetik Retinopati ve Epoksieikosatrienoik Asit Metabolizması Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” projesi için, TÜBİTAK BİÇABA Burs Programı kapsamında Lisans ve Yüksek Lisans öğrencisi olarak bursiyer alınacaktır.

 

TÜBİTAK BİÇABA Burs Programı Hakkında Detaylı Bilgi İçin: https://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari/icerik-bicaba-birlikte-calisip-birlikte-basaracagiz-burs-programi

TÜBİTAK BİÇABA BURS

Facebook Twitter Google Plus
.
.
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.