Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Ufuk Avrupa Küme 5 2023 Yılı Eylül Ve Ekim Kapanışlı Çağrılar Için Proje Pazarı Etkinliği

24/02/2023 15:14:14 - 24/02/2023 15:28:06 - 84 Okunma

Avrupa İşletmeler Ağı (EEN) ile Fransa Ulusal İrtibat Noktaları koordinasyonunda 15-16 Mart tarihleri arasında, Eylül ve Ekim aylarında kapanacak olan enerji, mobilite ve batarya konu başlıkları odağında çevrimiçi bir Proje Pazarı etkinliği gerçekleştirilecektir.

Söz konusu etkinlik marifetiyle, potansiyel proje ortaklarıyla fikir alışverişinde bulunma ve işbirlikleri kurma imkânına erişilecektir.

Etkinliğe katılım onaya tabi olup bu sebeple paydaşlarımızın profillerini eksiksiz olarak doldurmaları önem arz etmektedir. Aktivasyon işleminin gerçekleştirilmesi için katılımcıların ilk aşamada profil oluşturma işlemlerini tamamlamalarının akabinde Marketplace bölümünü doldurmaları gerekmektedir. Marketplace bölümü doldurulurken Küme 5 Çalışma Programında yer alan çağrı önceliklerinin göz önünde bulundurulması oldukça faydalı olacaktır. Başvurunuz onaylandığı takdirde etkinliklere katılım sağlayabilir ve bire bir görüşmeleriniz için gerekli randevuları alabilirsiniz. Bu kapsamda, eksik ya da yetersiz görülen profillerin onaylanmama riskinin bulunduğunu ve yerinizin başka katılımcılar tarafından alınabileceğini hatırlatmak isteriz.

Ayrıca, etkinlik kuralları gereği, Ufuk Avrupa bağlamında özel bir uzmanlık alanına sahip olmayan ve sadece danışmanlık hizmeti verdiğini beyan eden kuruluşların kayıtları onaylanmayacaktır. İlaveten bahse konu statüde yer alan kuruluşların varsa katılım sağladıkları çerçeve program projelerini belirtmeleri de talep edilmektedir.

İş Birliği Profili Oluştururken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

  • https://he-cluster5-2023.b2match.io/signup  adresi üzerinden kayıt işlemlerini başlatın,
  • Profilinizi oluşturma aşamasına geldikten sonra Kişisel, Kurumsal bilgileriniz ve ilgi alanlarınızı seçin ve adres bilgilerinizi girin,
  • Bu işlemlerin ardından, “My Opportunities" sekmesine tıklayın,
  • Açılan sayfada Marketplace bölümünü açarak aradığınız proje ortağı veya ilgilendiğiniz çağrı başlığı kapsamında sunabileceğiniz ürün veya hizmete dair ilgili bilgiyi oluşturun,
  • Başvurunuz onaylandığı takdirde etkinliklere katılım sağlayabilir ve bire bir görüşmeleriniz için gerekli randevuları alabilirsiniz.
  • Bu kapsamda, eksik ya da yetersiz görülen profillerin onaylanmama riski bulunmaktadır.

Konuya ilişkin daha detaylı bilgiye ihtiyacınız olması durumunda;

Bu etkinlik, Smart Energy Alliance, Greenet NCP Projesi, WW4RES Projesi, EEN ve Fransa Yüksek Öğrenim ve Araştırma Bakanlığı ortaklığı ile gerçekleştirilmektedir.

Etkinliğe kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

Ufuk Avrupa Küme 5 EEN

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.