Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Gadom Ortak Üniversiteler Çalıştayı Gerçekleştirildi

12/04/2023 12:33:25 - 12/04/2023 12:33:25 - 125 Okunma

Kırklareli Üniversitesi koordinatörlüğünde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi iş birliği ile Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi GADOM’un stratejik yol planın belirlenmesi amacıyla Üniversitemiz ve TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) iş birliğinde GADOM Strateji Yol Planı Projesi başlatılmıştır. Yapılacak çalışmalar ile GADOM’un bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda gıda arzı güvenliği ve dijitalleşme alanında danışılan bir merkez olarak konumlandırılması hedeflenmektedir.

GADOM’un bir parçası olacağı ekosistemde stratejik konumlanmasının belirlenebilmesi adına koordinatör ve ortak üniversitelerden akademik personelin katılımı ile Stratejik Hedefler ve Değerler Çalıştayı 12 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 09.00-12.00 saatleri arasında Zoom Platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. 

GADOM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN'ın GADOM tanıtım sunumu ile başlayan Çalıştay, TÜBİTAK TÜSSİDE ekibinden Merve SEFA'nın "GADOM Strateji Yol Planı Projesi" tanıtım sunumu ile devam etmiştir. Çalıştayda Proje Kapsamında Elde Edilen Çıktıların Değerlendirilmesi & Önceliklendirme Çalışması, Hedefler & Stratejilerin Belirlenmesi ve Değerler, Mizyon & Vizyon çalışmaları ele alınmıştır.

İlgili çalıştaya Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ ve Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Personelleri Öğr. Gör. Dr. Yasemin KARABULUT KEŞKEK ve Öğr. Gör. Duygu ALTUNOĞLU YILDIZ katılım sağlamıştır.

GADOM ÇALIŞTAY

Facebook Twitter Google Plus
GADOM ÇALIŞTAYI
  • .
  • .
  • .
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.