Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Ufuk Avrupa Programı Proje Pazarı Etkinliği: Akıllı Şehirlerle İlgili Tüm Çağrılar

28/04/2023 14:56:08 - 28/04/2023 15:20:42 - 86 Okunma

Ufuk Avrupa Programı kapsamında açılan/açılacak Akıllı Şehir konularıyla bağlantılı 2023-2024  çağrılarına sunulacak proje önerileri için oluşturulacak konsorsiyumlarda yer almak isteyen  şirketler, araştırma merkezleri, üniversiteler, şehirler ve diğer kuruluşlar için tanışma fırsatı yaratma amacıyla 10-11 Mayıs 2023 tarihlerinde sunum (pitching) oturumları ve 10-23 Mayıs 2023 tarihleri arasında birebir görüşmeler içeren bir çevrimiçi Proje Pazarı Etkinliği düzenlenecektir.  

Etkinlik, Avrupa İşletme Ağı (EEN) tarafından; akıllı şehirler ve topluluklar ile ilgili konularda ve özellikle BİT, mobilite, lojistik, enerji, otomotiv, ulaşım, emniyet, güvenlik ve çevre gibi alanlarda inovasyonu, işbirliğini destekleyen İtalya, İspanya, Romanya, Bulgaristan, Portekiz ve Almanya’dan 10 Avrupa kümesinin organizasyonu ile düzenlenmektedir.

Proje Pazarı Türkiye’den de katılımcılara açık olup, etkinlik kapsamında uluslararası ağ genişletme ve ortaklıklar ve konsorsiyumlar oluşturma fırsatı bulunacaktır.

Etkinlik Programı

Etkinlik, 2 ana sunum sabahından ve bu gündemi takip eden çevrimiçi toplantılar düzenlemek için 2 hafta boyunca sürecektir.

10 Mayıs 2023 (9.30-13.00 CEST): Açılış konuşmacıların sunumları ve ardından belediye/kurum/şirket yetkililerinin yetkinliklerinin tanıtabilecekleri ve/veya proje fikirlerini sunabilecekleri oturum*

11 Mayıs 2023(9.30-13.00 CEST): Belediyeler paneli ve ardından belediye/kurum/şirket yetkililerinin yetkinliklerinin tanıtabilecekleri ve/veya proje fikirlerini sunabilecekleri oturum*

*Sunum gerçekleştirmek isteyen kuruluşların 20 Nisan'a kadar kaydolmaları ve sunum oturumları için başvuruda bulunmaları beklenmektedir.

10 - 23 Mayıs 2023 (9.00-18.00 CEST): Proje Pazarı etkinliği (1:1 toplantılar)

Katılımcılar birbirlerinin profillerini inceleyerek, görüşme daveti göndermeleri akabinde iki hafta boyunca birbirleri ile birebir online görüşmeler gerçekleştirebilecektir.

 

Etkinlik ücretsiz olup kayıt ve profil aktivasyonu zorunludur. Proje ortağı bulmak isteyen paydaşlarımızın profillerini oluştururken detaylı bilgi vermeleri ve Marketplace kısmına bilgi girişinde bulunmaları önemlidir.

 

İlgili Alanlar

Etkinliğin kapsadığı ana “akıllı şehirler ve topluluklar” konuları aşağıdaki gibidir.

• Akıllı mobilite ve lojistik

• Verimli, sürdürülebilir ve kapsayıcı enerji

• Döngüsel ekonomi

• İklim ve çevre

• Kentsel bölgeler için çözümler

• BİT ve dijitalleşme

•Dayanıklılık

• Veri ekonomisi

•Emniyet ve güvenlik

• Akıllı binalar

• Turizm ve kültürel miras

•Sağlık

 

Önemli Linkler

Etkinlik Programı

Kayıt (Kayıtlar 23 Mayıs’a kadar açık kalacaktır.)

Daha fazla bilgi

 

İletişim

Sorularınız için aşağıdaki adreslerle iletişime geçebilirsiniz.

 

ufuk Avrupa Akıllı Şehirler

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.