Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Kapsamında Yürütülen “Beslenme Bilgi Yarışması” Projesinin Liselerde Eğitim Aşaması Başladı

09/05/2023 16:17:50 - 12/05/2023 16:17:50 - 349 Okunma

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gökçe ÇAKMAK KAFADAR’ın Proje Danışmanlığını yaptığı TÜBİTAK 2209-A Programı kapsamında desteklenen “Beslenme Bilgi Yarışması” projesinde görev alan öğrencilerimiz Kırklareli liselerinde beslenme eğitimi vermeye başladı.

Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başlayan ilk eğitimler, proje araştırmacısı Beslenme ve Diyetetik Bölümü son sınıf öğrencimiz Beyza YILMAZ, Üniversitemiz Beslenme Kulübü Başkanı Beyza Şule KAHRAMAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Melike ÖZLÜ tarafından gerçekleştirilmiştir.

TÜBİTAK 2209-A