Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Ufuk Avrupa Küme 5 Uluslararası Ncp Ağı Greenet Tarafından 2023 Yılı İkinci Grup Çağrıları Için Eğitim

18/05/2023 14:39:30 - 17/05/2023 15:43:32 - 89 Okunma

30 Mayıs 2023 tarihinde 14:00-16:30 (CEST) saatleri arasında Küme 5 Uluslararası NCP Ağı GREENET tarafından 2023 yılı ikinci grup çağrıları için Eğitim düzenlenecektir

Hedef 2, 3, 4 ve altında yer alan 2. Grup çağrılar 4 Mayıs 2023 itibari ile açılmış olup çağrılara proje sunmakla ilgilenen konsorsiyumlar çağrı başlığına göre 5 Eylül 2023’e ya da 10 Ekim 2023’e kadar  başvuru gerçekleştirebilecektir.  Küme 5 2023-2024 Çalışma Programına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Küme 5 2023 Yılı İkinci Grup Çağrıları aşağıdaki hedefler altında açılacaktır:

  • Hedef 2: İklim geçişi için sektörler arası çözümler
  • Hedef 3: Sürdürülebilir, güvenli ve rekabetçi enerji arzı
  • Hedef 4: Verimli, sürdürülebilir ve kapsayıcı enerji kullanımı
  • Hedef 6: Yük ve yolcular için güvenli, emniyetli, dirençli, akıllı ve entegre ulaşım sistemleri

Eğitim kapsamında çağrı içeriklerinin yanı sıra, enerji ve mobilite alanında alternatif fonlama olanaklarından da bahsedilecektir.

Etkinlik dili İngilizce olacaktır.

Etkinlik programına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Kayıt için lütfen tıklayınız.

 

Diğer Küme 5 Bilgi Günleri

 

  • 24 Mayıs 2023 tarihinde TÜBİTAK Mobilite alanı Ulusal İrtibat Noktaları tarafından Küme 5: Mobilite Alanı 2023 Yılı İkinci Grup Çağrıları Ulusal Bilgi Günü Türkçe dilindeçevrim içi olarak düzenlenecektir. Etkinlik 10:00-12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. İlgili duyurumuzun detaylarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.Kayıt olmak için lütfen tıklayınız

 

Ortak Arama

Ufuk Avrupa Programı ile ilgilenen paydaşlarımıza; çok ortaklı proje konsorsiyumları oluşturularak başvurularda bulunulması gereken çağrılar için proje ortağı/konsorsiyum partneri/koordinatör bulmaları konusunda yardımcı olabilmek adına bir sunum hazırlanmış olup ilgili içerik linkten indirilebilir.

 

Niyet Beyanı (Expression of Interest) Formları

İlgilendiğiniz bir çağrı bulunması durumunda; ortak arama talebinde bulunan firmalara ve potansiyel koordinatörlere iletilmek üzere Küme 5  altında yer alan ilgilendiğiniz her çağrı özelinde hazırlayacağınız Niyet Beyanı (Expression of Interest) formunu bizlerle paylaşmanız oldukça faydalı olacaktır.

İngilizce olarak doldurulacak söz konusu form/formlarda; kısa kurum tanıtımınıza yer vermeniz ve ilgilendiğiniz çağrılar ile ilgili bölümleri doldururken ise ekte yer alan Çalışma Programında yer alan “expected outcome” ve “scope” başlıklarını dikkate almanız bizler adına oldukça önemlidir. (Çağrı detaylarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.)

Her bir çağrı için, o çağrı kapsamında alınabilecek görevlerin yer aldığı ayrı formlar doldurulmalı, tercihen Microsoft Word formatında bizlerle paylaşılmalıdır. Form taslağını indirmek için lütfentıklayınız. Çağrı kapanışları 5 Eylül 2023 tarihinde olduğundan EoI formlarının 25 Mayıs 2023’ten önce bizlerle (ncptransport@tubitak.gov.tr ve ncpenergy@tubitak.gov.tr adresine gönderilerek) paylaşılması faydalı olacaktır.

ufuk Avrupa Küme 5

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.