"cupcake Atölyesi" Adli Etkinlik Düzenlendi.

24/05/2023 15:16:39 - 25/05/2023 15:16:39 - 482 Okunma

Kırklareli Şemsettin Sami Öğrenci Yurdunda konaklayan depremzede çocuklar, Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Cupcake Atölyesi” başlıklı atölye etkinliğinde uygulamalı olarak cupcake yapmayı öğrendiler.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında TR21/22/SOGEP-KLÜ-0001 No’lu projeyle Üniversitemize kazandırılan Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağında 22 Mayıs Pazartesi günü düzenlenen etkinlikte depremzedelere cupcake yapma eğitimini Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Bahar BAYINDIR ve Öğr. Gör. Dr. Mehmet Selman BAYINDIR verdi. Eğitimde Kırklareli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencilerimiz de akademisyenlerimize yardım etti.

Etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN de katıldı.

SOGEP Gastronomi KLU Trakya Kalkınma Ajansı

KLU