Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Ufuk Avrupa “Cetpartnership: What's In It For Me?” Etkinliği

26/05/2023 13:17:03 - 26/05/2023 14:47:40 - 61 Okunma

CETPartnership Ortaklığı tarafından 7 Haziran 2023 tarihinde Türkiye saati ile 11:00’da “CETPartnership: what's in it for me?” adlı çevrimiçi bir etkinlik gerçekleştirilecektir.

Etkinliğin temel amaçları arasında;

  • CETPartnership Ortaklığı ve 2023 Ortak Çağrısının genel çerçevesi hakkında daha detaylı bilgilendirmelerde bulunmak;
  • Desteklenecek projelere ilişkin CETPartnership’in sunmakta olduğu imkân ve fırsatlar hakkında bilgi paylaşımında bulunmak,
  • Konsorsiyum kurabilmek amacıyla ağ kurma fırsatı sunmak,
  • 13 Eylül’de açılacak olan 2023 Ortak Çağrısı hakkında genel bir bakış açısı vermek,
  • Tematik odaklı gerçekleştirilecek olan çağrı modülü etkinlikleri hakkında önden bilgi vermek gibi hususlar yer almaktadır.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için https://cetpartnership.eu/cetpartnership-whats-it-me adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinliğe kayıt olmak için:

  1. https://clean-energy-transition-partnership-2023.cetp.b2match.io/home adresi üzerinden kayıt olunması veya daha evvel kaydını gerçekleştirmiş olan paydaşlarımızın ise giriş yapmış olması gerekmektedir.

 

  1. Kayıt/Giriş işleminin gerçekleştirilmesinin akabinde “Events” seçeneğinden ilgili etkinliğin seçilmesi ve ajandanıza eklenmiş olması gerekmektedir. İlgili işlemlerin tamamlanmasının akabinde, 7 Haziran 2023 tarihinde sisteme giriş yapıldığında etkinlik takip edilebilecektir.

 

 

CETPartnership Joint Call 2023 Küme 5 Enerji

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.