T.c. Diş İşleri Bakanliği Avrupa Birliği Başkanliği Tarafindan Sinir Ötesi İşbirliği Programlari Tanitim Toplantisi Ve Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi

09/06/2023 16:09:09 - 15/06/2023 16:09:09 - 210 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği’ne yönelik T.C. Dış İşleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından Sınır Ötesi İşbirliği Programları Tanıtım Etkinliği ve Proje Döngüsü Eğitimi, 6 Haziran 2023 tarihinde Trakya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Edirne’de gerçekleştirildi.

Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen etkinlik, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU ve Avrupa Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Sn. Bülent ÖZCAN’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Etkinlikte, Avrupa Birliği Başkanlığı uzmanları tarafından gerçekleştirilen program sunumlarının ardından üniversitelerin proje ofislerinden gelen temsilcilere yönelik proje döngüsü eğitimi verildi.

Hâlihazırda Sınır Ötesi İşbirliği Programları altında iki çağrı açık olup Karadeniz Programının 35,7 milyon avro tutarındaki ilk teklif çağrısına 4 Temmuz’a kadar; Bulgaristan Programının 13,4 milyon avro tutarındaki ön teklif çağrısına ise 24 Temmuz’a kadar başvurmak mümkündür.

İlgili etkinliğe Kırklareli Üniversitesi Projelerden Sorumlu Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi öğretim elemanları ve Kırklareli Üniversitesi öğretim üyeleri katılım sağlamıştır.

SÖİ KLU

SÖİ Etkinlik