09/06/2023 16:08:54 - 15/06/2023 16:08:54 - 360 Okunma

Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı 2021-2027 dönemi bölgesel strateji kapsamında birinci ön teklif çağrısı bilgilendirme günü 7 Haziran 2023 tarihinde Üniversitemizde düzenlendi. Etkinliğin açılış konuşmalarını Sınır Ötesi İşbirliği Daire Başkanı Şebnem SÖZER ve Edirne Vali Yardımcısı Sıdkı ZEHİN gerçekleştirdi.

Etkinlikte programın 22 Mayıs 2023 tarihinde yayınlanan 2021-2027 Dönemi Bölgesel Stratejisi Kapsamında Birinci Proje Ön Teklif (Verme) Çağrısı hakkında potansiyel yararlanıcılara yönelik bilgiler verildi.

Etkinlik sunumları için tıklayınız.

Program alanında yer alan ve program belgesinde potansiyel yararlanıcı olarak tanımlanan tüm kurum ve kuruluşlar, söz konusu duyurunun beraberinde yayınlanan Başvuru Kılavuzunda belirlenen kurallara uymak şartıyla 24 Temmuz 2023 tarihine kadar proje ön teklif başvurusunda bulunabileceklerdir.

Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı Ortaklık Forumu

Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı Ortaklık Forumu, 8 Haziran 2023 tarihinde Kırklareli Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Etkinlik programın 2021-2027 dönemi önceliği "Vatandaşlarına daha yakın bir Avrupa" kapsamında oluşturulan Strateji Kurulunun eş başkanları olan Edirne Vali Yardımcısı Sıdkı ZEHİN ve Bulgaristan Karnobat Belediye Başkanı Georgi DİMİTROV'un açılış konuşmaları ile başladı.

Etkinlikte gerçekleştirilen sunumların ardından Bulgaristan ve Türkiye’den proje başvurusunda bulunmak isteyen kurum ve kuruluşlar bir araya gelerek proje başvuruları için gerekli ortaklık bağlantılarını kurmak için fırsat buldular.

Etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Projelerden Sorumlu Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü ve Erasmus Koordinatörlüğünden öğretim elemanları ile Üniversitemiz öğretim üyeleri katılım göstermiştir.

Bulgaristan Türkiye SÖİ

Türkiye-Bulgaristan SÖİ