Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Ufuk Avrupa Toprak Sağlığı Ve Gıda Misyonu Bildirisi Yayınlandı

16/06/2023 14:20:11 - 16/06/2023 14:20:11 - 149 Okunma

Toprak sağlığını korumak için acil eylem ihtiyacını vurgulamak amaçlı yayınlanan Toprak Sağlığı ve Gıda Misyonu Bildirisi, belediye, kamu kuruluşu, özel işletme, eğitim kurumu, araştırma kurumu, STK ve hayırsever kuruluş temsilcileri gibi çok farklı paydaşları harekete geçirerek daha fazla yerel katılım sağlanmasında önemli bir adımı temsil etmektedir. Ayrıca, bireyler de Toprak Sağlığı ve Gıda Misyonu Bildirisi’ne imza atarak “Toprak Misyonu Dostları” olabilmektedirler. Belgeyi imzalayanlar, toprak sağlığını iyileştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunabilecek ve en yeni araştırma sonuçlarına erişebileceklerdir. Buna ek olarak, topraklarımız için en iyi uygulamaların paylaşıldığı etkinliklere de katılma fırsatına sahip olacaklardır.

Toprak Sağlığı ve Gıda Misyonu Bildirisi’ni imzalayarak kuruluşlar ve bireyler, toprak sağlığının korunması ve restorasyonuna olan bağlılıklarını gösterebilmekte ve daha sürdürülebilir bir geleceğe yönelik ivme oluşturmaya yardımcı olabilmektedirler. Böylece, herkes birer toprak savunucusu olarak hiçbir toprağın yalnız bırakılmadığından emin olabilmektedir.

İlki bu yıl Kasım ayında düzenlenecek olan Avrupa Toprak Misyonu Fuarı, toprağın önemi hakkında farkındalık yaratmak, paydaşları iyi uygulamaları paylaşmaya davet etmek ve şimdiye kadar uygulanan araştırma faaliyetlerini değerlendirmek açısından önem taşımaktadır.

Toprak Sağlığı ve Gıda Misyonu Bildirisi ile ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Toprak Sağlığı ve Gıda Misyonu Bildirisi’ni imzalamak için lütfen tıklayınız.

Toprak Sağlığı Gıda Misyonu Ufuk Avrupa

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.