Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Ufuk Avrupa Yenilikçi Sağlık Girişimi 4 Ve 5. Çağrıları Bilgi Günü

16/06/2023 13:50:43 - 16/06/2023 14:19:44 - 83 Okunma

Yenilikçi Sağlık Girişimi (Innovative Health Initiative-IHI) kapsamında açılacak olan 4. ve 5. çağrılara ilişkin taslak çağrı metinleri ilgili ortaklığın web sayfasında yayımlanmıştır. Taslak çağrı metinleri paylaşılarak, başvuru sahiplerine güçlü bir başvuru yapabilmeleri ve konsorsiyum kurabilmeleri için gerekli ilave zamanın tanınması amaçlanmaktadır.

Ayrıca, bu çağrılara ilişkin potansiyel başvuru sahiplerinin güçlü bir proje başvurusu ortaya koymaları için gerekli bilginin sağlanması ve konsorsiyum ortaklarının belirlenerek, onlarla tanışma fırsatı oluşturulabilmesi için bilgi günleri gerçekleştirilecektir. Bilgi günleri 4. ve 5. çağrılara yönelik olup, kayıtlar alınmaya başlanmıştır. Bilgi günleri kapsamında başvuru koşulları ve süreçleri hakkında bilgi verilecek ve proje fikirlerinin sunabileceği Pitching Oturumları gerçekleştirilecektir.

Bilgi günlerine ilişkin ayrıntılı bilgiye ve kayıt linkine buradan erişebilirsiniz.

  • IHI Çağrı 4 Bilgi Günü: 19-22 Haziran 2023
  • IHI Çağrı 5 Bilgi Günü: 26-29 Haziran 2023

Aşağıda açılması planlanan taslak çağrılara ilişkin bilgiler yer almaktadır. Bu çağrıların taslak olduğu ve değişebileceği de dikkate alınarak, başvurular çağrıların Yönetim Kurulu tarafından onaylanmış olan son versiyonlarına göre yapılmalıdır.

IHI Çağrı 4 Başlıkları (iki aşamalı):

IHI Çağrı 5 Başlıkları (tek aşamalı):

Sağlık Ufuk Avrupa

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.