Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Ufuk Avrupa Cetpartnership Tri 1: Entegre Net Sıfır Emisyonlu Enerji Sistemi Çevrim Içi Seminerleri

07/07/2023 14:00:46 - 07/07/2023 14:00:46 - 106 Okunma

CETPartnership Geçiş İnisiyatiflerinden olan TRI1: Entegre Net Sıfır Emisyonlu Enerji Sistemi tarafında 10 ve 13 Temmuz tarihlerinde iki farklı çevrim içi seminer gerçekleştirilecektir.

Seminerlerin temel amacı, TRI 1 çağrı modülleri kapsamında başvuruda bulunmayı planlayan paydaşların, proje önerilerini en akılcı ve verimli bir şekilde organize etmeleri, planlamaları ve tasarlamalarına yardımcı olabilmektir.

10 Temmuz 2023 tarihinde Türkiye saati ile 15:00’da gerçekleştirilecek seminerlerden ilki “60 minutes on Interoperability – From theory to project practice" kapsamında, hem teorik hem de pratik düzeyde seçkin uzmanlar ve proje temsilcileri tarafından birlikte çalışabilirlik (Interoperability) ilkesi bağlamında bilgilendirmelerin yapılması planlanmaktadır.  

İkinci seminer olan “60 minutes on Cybersecurity by design – From Theory to Project Practice” ise 13 Temmuz 2023 tarihinde Türkiye saati ile 15:00’da entegre enerji sistemleri kapsamında siber güvenlik konusunda gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe kaydolmak için aşağıda yer alan adresten CETPartnership Platformuna kaydolmanız gerekmektedir. Bunun için:

  1. https://clean-energy-transition-partnership-2023.cetp.b2match.io/home'a  ​​tıklayın
  2. Kaydınızı gerçekleştirmenizin akabinde (ya da daha evvel kayıtlı iseniz sisteme giriş yapmanızın akabinde) sitenin üst kısmındaki Thematic Events sekmesine gidin
  3. 60 Minutes on Interoperability – From Theory to Project Practice webinar” ve/veya “60 Minutes on Cybersecurity by design – From Theory to Project Practice webinar” etkinliklerinden dilediklerinizi seçerek “Add” kutucuğuna tıklayın.

B2Maç talimatları

CETPartnership hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayınız

CETPartnership 2023 Ortak Çağrısı Taslak Dokümanına erişmek için tıklayınız(Çağrının resmi yayın tarihi olan Eylül ayına kadar hem uluslararası çağrı metninde, hem de ulusal koşullar kapsamında değişiklik olma ihtimali mevcuttur.)

Küme 5 Enerji alanı kapsamındaki soru, değerlendirme ve önerilerinizi ncpenergy@tubitak.gov.tr adresine iletebilirsiniz. 

 

Ufuk Avrupa CETPartnership Küme 5

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.