Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Ufuk Avrupa Driving Urban Transitions-Dut 2023 Çağrıları Için Ortak Bulma Platformu: Kentsel Geçişleri Sürdürülebilir Bir Geleceğe Yönlendirme Ortaklığı

13/07/2023 22:36:28 - 13/07/2023 22:36:28 - 112 Okunma

Kentsel Geçişleri Sürdürülebilir Bir Geleceğe Yönlendirme Ortaklığı (Driving Urban Transitions-DUT) 2023 çağrıları ile şehirlerin daha sürdürülebilir bir ekonomiye ve işlevselliğe geçişlerine yardımcı olmak için kentsel zorlukları ele alan çok ortaklı, uluslararası araştırma ve/veya yenilik projelerini destekleyecektir. DUT 2023 Çağrısı kapsamında desteklenecek projeler ülkelerin ulusal fonlama kuruluşları tarafından finanse edilmektedir. Araştırmadan inovasyona ve uygulamaya kadar çok çeşitli faaliyetleri desteklemeyi amaçlayan çağrı; çeşitli bilimsel disiplinlere açıktır ve disiplinler arası yaklaşımları memnuniyetle karşılar.  Çağrı konuları, içerikleri ve 1 Eylül 2023’te yayımlanacak çağrıların taslak dökümanı, çağrı takvimi, konsorsiyum detayları için link üzerinden bir önceki haberimizi inceleyebilirsiniz.

 Çok uluslu proje konsorsiyumu olarak proje başvurusunda bulunan çağrılarla ilgilenen diğer kuruluşlarla tanışmak ve birebir görüşmeler gerçekleştirmek için hayata geçirilen DUT 2023 Çağrısı Ortak Bulma Platformu (Matchmaking Platform) ana sayfasınakayıt linkine ve kayıt gerçekleştiren araştırmacıların profillerine ilgili linklerden ulaşabilirsiniz. Kaydolan kişilerin proje fikirleri ya da yetenekleri hakkında detaylı bilgi verdikleri Marketplace sekmesini incelemenizi ve kayıt gerçekleştirirken sizlerin de ilgili kısma ayrıntı eklemenizi öneririz.  

Birebir görüşmeler gerçekleştirme fırsatı 31 Mayıs 2024’e kadar açık olacaktır.

Ufuk Avrupa Küme 5 Mobilite Energy

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.