Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Öğretim Üyelerimizin Tübitak Proje Başarıları

04/08/2023 16:17:30 - 04/08/2023 16:17:30 - 873 Okunma

Öğretim Üyelerimizin TÜBİTAK Proje Başarıları

TÜBİTAK 3005 - Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında "Ülkeler Arası Kalkınma İndeksi (ÜAKİ) ve Çevresel Kuznet Eğrisi" başlıklı projesi desteklenmeye hak kazanan proje yürütücüsü  Doç. Dr. Adem GÖK’ü; (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü)

TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı kapsamında "Süperkapasitör Uygulamaları İçin Kobalt İçermeyen Tabakalı Çift Hidroksitlerin Araştırılması" başlıklı projesi desteklenmeye hak kazanan proje yürütücüsü Doç. Dr. Fatih SEMERCİ’yi; (Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü)

TÜBİTAK 1002-B Acil Destek Modülü programı kapsamında "Şanlıurfa'da 15 Mart 2023 Tarihindeki Sel Felaketinin Tarihi Sellerle Karşılaştırılmalı İncelenmesi" başlıklı projeleri desteklenmeye hak kazanan proje yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Utku YILMAZ’ı (Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü) ve proje araştırmacısı Öğr. Gör. Hülya YILMAZ’ı; (Rektörlük Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü)

TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Modülü programı kapsamında "Çiftçilerin Ekonomik Kararlarında Risk Algısı, Kontrol Odağı, Öz Yeterlik, İstekler ve Sosyal Etkileşimin Rolü" başlıklı projeleri desteklenmeye hak kazanan proje araştırmacıları Doç. Dr. Esin Cumhur YALÇIN’ı (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü) Dr. Öğr. Üyesi Gülşah ÖZŞAHİN’i, (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü) ve Arş. Gör. Dr. Demet GEDİZ AYDOĞDU’yu; (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü)

TÜBİTAK 1001- Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında "Üç Boyutlu Biyobaskılanmış Doku Yapıların Depolanması ve Taşınmasını İçin Uygun Kriyobiyomürekkeplerin Hazırlanması ve Geliştirilmesi" başlıklı projesi desteklenmeye hak kazanan proje araştırmacısı Doç. Dr. Ümit GÜLYÜZ’ü; (Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi Programı Bölümü)

TÜBİTAK 1001- Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında "Okuma Becerilerinin Çevrimiçi Desteklenmesi ve Değerlendirilmesi: KİTAS 2.0" başlıklı projesi desteklenmeye hak kazanan proje araştırmacısı Öğr. Gör. Dr. Ömer KIRMACI’yı; (Rektörlük Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi)

Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

TÜBİTAK PROJE BAŞARI

Facebook Twitter Google Plus
.
.
.
.
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.