Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Ufuk Avrupa Toprak Sağlığı Misyonu Haftası Etkinliği

04/08/2023 14:59:25 - 04/08/2023 15:12:37 - 89 Okunma

Ufuk Avrupa Toprak Sağlığı Misyonu, AB Toprak Gözlemevi Paydaşları Forumu ve AB tarafından fonlanan PREPSOIL projesinin ortaklaşa organize ettiği Avrupa Toprak Misyonu Haftası’nın ilki 21-23 Kasım 2023 tarihlerinde Madrid/İspanya’da düzenlenecektir. İlgili tüm paydaşların katılım sağlayabilmesi adına etkinliğin canlı yayını da gerçekleştirilecektir.

Avrupa Toprak Misyonu Haftası vesilesiyle, toprak sağlığını korumak ve eski haline getirmek için tüm paydaşları harekete geçirmek amacıyla, Avrupa toprak topluluğu bir araya getirilecektir. Bu etkinlikte, araştırmacılar, politika yapıcılar, çiftçiler, ormancılar, arazi sahipleri ve yöneticileri, tüm işletmeler ve kuruluşlara ek olarak konu ile ilgilenen tüm vatandaşlar, sağlıklı topraklara yönelik zorlukları tartışmak için bir araya gelecektir.

Avrupa Misyon Toprak Haftası’na ön kayıt yaptırmak için lütfen tıklayınız. Resmi kayıt hakkında detaylı bilgi ilerleyen zamanda paylaşılacaktır.

Bu etkinlik TÜBİTAK Ufuk Avrupa Seyahat Desteği Programı kapsamında olup kısıtlı sayıda paydaşımızın başvurusu desteklenecektir. Seyahat Desteği Programı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Ufuk Avrupa Toprak Misyon

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.