Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Avrupa İnovasyon Ve Teknoloji Enstitüsü (Eit) Bilgi Günü Etkinliği

18/08/2023 12:28:50 - 18/08/2023 14:13:54 - 97 Okunma

Avrupa İnovasyon ve Teknoloji Enstitüsü (EIT), AB’de inovasyon ve girişimciliği destekleyerek Avrupa'nın yenilik yapma yeteneğini geliştirmeyi amaçlayan bir AB kurumudur. Misyonu; işletmelereğitim kurumları ve araştırma kuruluşlarını destekleyerek ve arasındaki işbirliğini teşvik edip güçlendirerek Avrupa'nın rekabet edebilirliğine, sürdürülebilir ekonomik büyümesine ve istihdam oluşturmasına katkıda bulunmaktır. 

EIT, bu misyonunu gerçekleştirmek için farklı tematik alanlarda Bilgi Yenilik Toplulukları (KICs-Knowledge Innovation Communities) ile faaliyetlerini sürdürmektedir. KIC’ler, tematik teknoloji alanlarındaki işletmeler, eğitim kurumları ve araştırma kuruluşlarını bir araya getirerek işletmelerin araştırmadan pazara yolculuğunu destekleyen eğitim, öğretim ve kuluçka programları uygulamaktadır.

EIT, teknoloji ve inovasyon odaklı işletmelere hızlı ve sürdürülebilir büyümeleri için heyecan verici fırsatlar sunuyor. Bu fırsatları nasıl değerlendireceğinizi öğrenmek ve işinizi bir adım öteye taşımak için, EIT İmalat ve EIT Sağlık alanları başta olmak üzere EIT Jumpstarter, Higher Education Initiative ve Deep Tech Talent Initiative programlarının anlatılacağı 21 Ağustos, 2023 Pazartesi - saat 15:00’de (Türkiye saati ile) başlayacak olan çevrim içi etkinliğimize katılın!

 

EIT Bilgi Günü

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.