Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Ufuk Avrupa Marie Sklodowska-Curie Alanı “Staff Exchanges – Se – Değişim Programı ” Çağrısı Bilgi Günü

25/08/2023 15:57:43 - 25/08/2023 16:01:29 - 123 Okunma

Değerli Araştırmacılarımız; Akademi, Sanayi ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerimiz;

Sizleri, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) AB Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi ve Marmara Üniversitesi tarafından düzenlenen “Ufuk Avrupa Marie Sklodowska-Curie Alanı (MSCA) “Staff Exchanges – SE – Değişim Programı” Çağrısı Bilgi Günü’ne davet etmek isteriz. Bilgi Günü 4 Eylül 2023 tarihinde Avrupa Araştırma Yürütme Ajansı (REA) iş birliği ile İstanbul’da (fiziksel olarak) gerçekleştirilecektir.

Ana amacı MSCA Değişim Programı (SE) 2023 çağrısı kapsamında katılımcılara detaylı bilgiler sağlamak olan bu etkinlik ile, katılımcılar aynı zamanda Doktora Ağları (Doctoral Networks),  Doktora Sonrası Burslar (Post-doctoral Fellowships) ve COFUND gibi diğer MSCA çağrıları hakkında da bilgilendirileceklerdir. 

MSCA Değişim Programı (SE) çağrısı tüm araştırma alanlarına açık olduğundan; bu etkinlik aracılığıyla tüm araştırmacıları ve araştırma kuruluşlarını mevcut ve gelecekteki MSCA çağrıları hakkında bilgilendirmekten memnuniyet duyarız.

MSCA Değişim Programı, dünyanın dört bir yanından akademik ve akademi dışındaki (KOBİ’ler de dahil olmak üzere) farklı sektörlerden (akademi ve sanayi gibi) kuruluşlara hitap etmektedir. Program kapsamında, konsorsiyum ortakları arasında bilgi dolaşımını kolaylaştıran Araştırma Personelinin uluslararası, sektörler arası ve disiplinler arası dolaşımı (kurumlar arası hareketliliği) için Avrupa Komisyonu’nca Ufuk Avrupa Programı ile destek sağlanmaktadır. Bu sebeple etkinlik her sektörden ve her deneyim seviyesinden araştırma personelinin katılımına açıktır.

Etkinliğe Avrupa Araştırma Yürütme Ajansı (REA)’dan Aleksandra Schoetz-Sobczak katılım sağlayarak Staff Exchanges ve diğer MSCA çağrıları hakkında detaylı bilgiler sunacaktır. Ayrıca Marmara Üniversitesi’nden Prof. Dr. Erhan Doğan bir başarı hikayesi sunumu; Türkiye’den bir hakemimiz bir tecrübe sunumu; TÜBİTAK AB Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi’nden Dr. Tuğba Arslan Kantarcıoğlu MSCA Ulusal İrtibat Noktası ve EURAXESS Hizmetleri sunumu gerçekleştirecektir. 

Fiziksel olarak gerçekleşecek etkinliğe kaydınızı alabilmemiz için aşağıdaki kayıt linki aracılığı ile mutlaka kayıt olmanızı istirham ederiz. 

Sizleri Marmara Üniversitesi İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda 4 Eylül 2023 günü sabah 9:30 itibariyle görebilmeyi dileriz. (Salon giriş saati 9:00 olacaktır.)

Etkinlik İngilizce dilinde gerçekleşecek olup, çeviri hizmeti sunulmayacaktır. Ayrıca etkinlik fiziksel olarak gerçekleşeceği için etkinliği sonradan izleme imkanı bulunmayacaktır. Etkinlik sunumları ise etkinlik sonrasında web sitemiz aracılığı ile paylaşılacaktır: 

Etkinliğe kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

Etkinlik programına erişmek için lütfen tıklayınız.

Etkinlik gündemi ve MSCA çağrıları hakkında detaylı bilgi için ncpmobility@tubitak.gov.tr adresi aracılığı ile MSCA Türkiye Ulusal İrtibat Noktaları ile iletişim kurabilirsiniz.

Etkinlikte görüşmek dileğiyle!

Saygılarımızla,
MSCA Türkiye Ekibi

ncpmobility@tubitak.gov.tr  

 

Ufuk Avrupa SE

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.