Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Next Generation Internet (Ngi) Forum

08/09/2023 14:17:37 - 08/09/2023 15:03:11 - 92 Okunma

NGI Forum, internet teknolojilerinde Avrupa'nın en iyilerini bir "Güven İnterneti" (Internet of Trust) oluşturmak için aynı paydada buluşturan ve son kullanıcılara verilerini ve dijital kimliklerini daha fazla kontrol altında tutma olanağı sağlamayı amaçlayan Yeni Nesil İnternet (NGI) girişiminin yıllık etkinliğidir.

Açık, kapsayıcı, güvenilir ve sürdürülebilir bir internet platformunun oluşturulmasına doğru giden yolda güncel konular üzerine fikir paylaşımında bulunmak için araştırmacıları, inovatörleri, sektör temsilcilerini, politika yapıcıları ve son kullanıcıları bir araya getirecek olan NGI Forum'un 2023 yılı etkinliğine sizler de katılım gösterebilirsiniz.

Güvene dayalı veri egemenliği, dijital ortak alanlar, elektronik kimlikler, açık kaynak ve açık donanımlar, Web 4.0, ActivityPub, sanal dünyalar, dağıtılmış defter teknolojisi vb. çok çeşitli alanlardaki güncel teknolojileri keşfedebilir, fikir alışverişinde bulunabilir ve Avrupa'dan uzmanlarla bu konular üzerine işbirlikleri yapabilirsiniz.

Etkinlik ajandasında açılış konuşmaları, paneller, yenilikçi sunumlar, teknik çalıştaylar, yeni politikalara yönelik oturumlar ve networking fırsatları yer alacaktır.

15-16 Kasım 2023 tarihlerini kaydetmeyi ve NGI FORUM 2023 | Next Generation Internet adresini takip etmeyi unutmayınız.

ICT Küme 4

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.