Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

The Business Booster Ağ Kurma Etkinliği

08/09/2023 14:25:13 - 08/09/2023 15:04:00 - 53 Okunma

Avrupa İnovasyon ve Teknoloji Enstitüsü – EIT InnoEnergy tarafından her yıl düzenlenen “The Business Booster” ağ kurma etkinliği  bu yıl 18-19 Ekim 2023 tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleştirilecektir.

EIT InnoEnergy, girişimcileri, araştırmacıları, yeni fikir sahiplerini ve yatırımcıları bir araya getirerek sürdürülebilir enerji geçişini ve dekarbonizasyonu katalize edecek ve hızlandıracak fon ve yatırım mekanizmaları oluşturarak, bu bağlamda gerçekten fark yaratacak yeni fikirlerin, ürün ve çözümlerin, pazara ulaşmasını sağlayacak destekler sunmaktadır.

EIT InnoEnergy bu enerji geçişinin merkezinde faaliyet göstererek, dünya çapında kurduğu bağlantılarla yenilikçileri ve endüstriyi, girişimcileri ve yatırımcıları, mezunları ve işverenleri bir araya getirmektedir. Yine bu amaçla düzenlenecek olan konu etkinlikte, sürdürülebilir enerji inovasyonunda uzman konuşmacılardan bilgilendirme oturumları, canlı panel tartışmaları ve etkileşimli oturumların gerçekleştirilmesi planlanmakla birlikte 150'den fazla son teknoloji sürdürülebilir enerji teknolojisinden de bahsedilecektir.

Etkinlik ajandasına ulaşmak için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Etkinlik Seyahat Desteği:

Konu etkinlik için Seyahat Desteği sınırlı olarak sunulacaktır. EIT etkinliklerine sunulacak Seyahat Desteği ile ilgili detaylı bilgi için lütfen Ufuk Avrupa – TÜBİTAK Destekleri – Seyahat Desteği Programı sayfasında yer alan Destek Duyurusu dokümanını inceleyiniz. Konu etkinlik için Seyahat Desteği Başvuruları, sırasıyla Horizon Europe-Innovative Europe-EIT-EIT-EIT InnoEnergy başlıkları seçilerek gerçekleştirilmelidir. “Çağrı ile ilgili açıklama” kısmına konu başlığı olarak Etkinlik Adı “The Business Booster” yazılarak başvuruya devam edilmesi uygun olacaktır.

 

EIT

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.