Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı’Nın Kobi’Lere Yönelik “Çevre Dostu Sınır Ötesi İşbirliği” Proje Teklif Çağrısına Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

14/09/2023 11:54:53 - 14/09/2023 11:54:53 - 137 Okunma

12 Eylül 2023 tarihinde Interreg VI-A IPA Bulgaristan – Türkiye 2021-2027 Programı kapsamında KOBİ’lere yönelik Öncelik 1 "Çevre dostu sınır ötesi bölge" kapsamında önümüzdeki dönemde yayınlanacak teklif çağrısına yönelik bilgilendirme toplantısı çevrimiçi olarak düzenlendi.

Edirne ve Kırklareli’nde yer alan KOBi’ler, KOSGEB, Enerji Bakanlığı ve Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu temsilcilerin katılımıyla gerçekleşen toplantının açılış konuşması Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent Özcan tarafından gerçekleştirildi.

Toplantıda program ve teklif çağırısı hakkında gerçekleştirilen sunumların ardından toplantıya katılan kurum temsilcilerinin “Çevre Dostu Sınır Ötesi İşbirliği” proje teklif çağrısına yönelik görüşleri ele alındı.

İlgili toplantıya Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ ve Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi personeli Öğr. Gör. Dr. Yasemin KEŞKEK KARABULUT katılım sağlamıştır.

IPA

Facebook Twitter Google Plus
IPA
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.