Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Sürdürülebilir Tarımsal Gıda Döngüsel Ekonomi Kurs Programı – Eit Food

15/09/2023 13:07:38 - 15/09/2023 14:00:31 - 61 Okunma

RIS Inspire – Sürdürülebilir Gıda Üretimi ve Tüketimi: Yeni Derin Teknoloji Yaklaşımları, Yöntemleri ve Araçları

Programın temel öğrenim hedefi, gıda sisteminin sürdürülebilirliğini artırmak ve daha sağlıklı beslenme olanaklarına erişimi sağlamak için karşılaşılan en önemli zorlukları dijital yenilik yaklaşımı kavrayışı ile katılımcılara sunmaktır. Öğretilen içerikler, farklı gıda sistemleri konularına odaklanan proje tabanlı bir öğrenim yaklaşımında uygulanacaktır: Alternatif Proteinler, Sürdürülebilir Tarım, Hedeflenen Beslenme ve Dijital İzlenebilirlik.

Programın sonunda, öğrenciler gıda sistemlerinin sürdürülebilirliği ile ilgili zorluklar hakkında daha fazla bilgi ve farkındalık kazanmış olacaklar ve bunlarla başa çıkmak için girişimci bir ruh ve en etkili dijital teknolojilerle somut stratejiler ve çözümler geliştirebileceklerdir.

 

09/10/2023’de başlayacak olan program 4 hafta sürecek ve çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

 

Eğitim programına katılım ücreti talep edilmemektedir.

 

Kurs lisans, yüksük lisans ve doktora öğrencilerine, ayrıca beslenme ve gıda ile ilgilenen mezun öğrencilere ve profesyonellere açıktır. Kurs, aynı zamanda girişimci olmayı veya profesyonel olmayı düşünen kişiler için de uygundur.

Eğitimlerin İngilizce dilinde sunulacak olması nedeniyle katılımcılardan yazma ve konuşma anlamında İngilizce dilinde iyi iletişim becerileri beklenmektedir.

Konu eğitim programının kazandırmayı hedeflediği yetkinlikler hakkında daha fazla bilgi edinmek için EIT Food internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Başvurular için son tarih 23 Eylül 2023, 23:59:59 CET olarak belirlenmiştir.

 

Program yapısını görmek ve çevrim içi kurslara kaydolmak için lütfen bu bağlantıyı takip edin.

EIT EIT Food

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.