Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Eic Kılavuz (Pathfinder) Ve Geçiş (Transition) Programları Eğitimi

15/09/2023 14:09:26 - 15/09/2023 14:09:26 - 103 Okunma

EIC Kılavuz (Pathfinder) ve Geçiş (Transition) Programları Eğitimi

Sizleri, TÜBİTAK tarafından düzenlenen çevrim içi “Avrupa Yenilik Konseyi (EIC) Kılavuz (Pathfinder) ve Geçiş (Transition) Eğitimi” çevrim içi seminerine davet etmekten memnuniyet duyuyoruz.

Etkinlik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında gerçekleştirilecektir. 26 Eylül 2023 tarihi saat 10:15’te başlayacak olan çevrim içi etkinlik oturumları, katılımcıların EIC Kılavuz ve EIC Geçiş programlarının temel kavramlarını, amaçlarını doğru bir şekilde anlamalarına yardımcı olacak şekilde yapılandırılmıştır. Etkinlik kapsamında, EIC Kılavuz ve EIC Geçiş çağrılarına kimlerin başvurması gerektiği, çağrılara nasıl başvurulacağı ve tekliflerin nasıl değerlendirildiği konularında bilgiler sunulacaktır. Eğitim, Dr. Erich Prem (EUTEMA GmbH, Avusturya) tarafından verilecektir.

Kayıt: Etkinliğimiz ücretsizdir. Etkinliğe katılım için ön kayıt gerçekleştirmeniz beklenmektedir.

Kayıt linki:

https://docs.google.com/forms/d/1GWqgxjouN6FRDL-B1StDENAHpj3-G5ykfRGSkTGjuyM/ 

Etkinliğin çevrim içi giriş bilgileri ve bağlantısı (Zoom yazılımı), etkinlikten üç gün önce kayıt yaptıranlar ile paylaşılıyor olacaktır.

Etkinliğe dair daha fazla bilgi almak için, teknik destek projesi ekibiyle k.gungor@idi.ie ve/veya s.dogrusoz@idi.ie  e-posta adresleri vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Etkinliğimizde görüşmek dileğiyle.

EIC Etkinlik

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.