Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

İstanbul Proje Akademisi Ufuk Avrupa Küme 6 Ulusal Proje Pazarı

22/09/2023 11:09:02 - 22/09/2023 13:43:26 - 72 Okunma

İstanbul Proje Akademisi tarafından 10 Ekim 2023 tarihinde İstanbul’da Gıda, Biyoekonomi, Doğal Kaynaklar, Tarım ve Çevre Kümesi Ulusal Proje Pazarı düzenlenecektir. Etkinlik kapsamında; İstanbul'daki Ar-Ge ve yenilik ekosisteminde etkileşimin artırılması, Ufuk Avrupa proje başvurusu yapmak isteyen, proje hazırlığında olan tüm firma ve akademisyenlerin ulusal düzeyde konsorsiyum oluşturma amacıyla bir araya getirilecektir. İlgili toplantıya Ufuk Avrupa Gıda, Biyoekonomi, Doğal Kaynaklar, Tarım ve Çevre kümesi kapsamında proje başvurusu yapmak isteyen, proje hazırlığında olan tüm firma ve akademisyenler davetlidir.

Etkinlik sırasında katılımcıların proje fikrini, konsorsiyum arayışını veya firmasını tanıtan bir sunum yaparak yeni iş birlikleri geliştirebileceklerdir. Sunum yapmak için kayıt sırasında "Proje Sunumu Oturumu"na katılım sağlanacağının belirtilmesi gerekmektedir.

İstanbul Proje Akademisi tarafından fiziksel olarak gerçekleştirilecek etkinlik hakkında daha fazla bilgi, program ve kayıt için lütfen tıklayınız.

Etkinlik hakkında sorularınız ile ilgili Feyza Nur Büyüknalçacı ile fnbuyuknalcaci@iso.org.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Ufuk Avrupa Küme 6

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.