Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Sağlık Kümesi 2024 Yılı Tek Aşamalı Çağrıları

29/09/2023 14:27:29 - 29/09/2023 15:09:22 - 81 Okunma

Ufuk Avrupa Programı Küresel Sorunlar ve Endüstriyel Rekabet bileşeni altında yer alan Sağlık Kümesi 2024 yılı tek aşamalı çağrıları 26 Ekim 2023 tarihinde başvuruya açılacak olup, 11 Nisan 2024 tarihinde kapanacaktır.

Çağrılara başvurular Funding and Tenders Portal üzerinden yapılacaktır. Proje önerileri, en az biri AB Üyesi olmak üzere en az 3 farklı AB Üyesi/Asosiye ülkeden (TR dahil) 3 farklı tüzel kişiliğin bir araya gelmesiyle oluşturulacak konsorsiyumlar tarafından sunulmalıdır.

Çağrı kapsamında yayınlanan çalışma programları ve diğer referans dokümanları incelemek için lütfen tıklayınız.

Ufuk Avrupa başvuru süreçleri BRIDGE2HE projesi kapsamında Ulusal İrtibat Noktaları tarafından incelenerek, başarılı bir proje sunmaya yönelik öneriler araştırma ve inovasyon aksiyonları başvuru şablonu çerçevesinde bir araya getirilmiştir. İlgili dokümana linkten ulaşabilirsiniz.

Sağlık Kümesi kapsamında klinik çalışmalarla ilgili başlıklara (2 Aşamalı çağrıların 2. aşamasında ve tek aşamalı çağrılara) sunulacak ve klinik çalışma içeren projelerde, “Essential Information on Clinical Studies” formunun doldurularak, Funding and Tenders Portal Submission Service üzerinden başvuruya ek ayrı bir doküman olarak yüklenmesi gereklidir.

Avrupa Komisyonu tarafından, 1 Haziran 2023 tarihinde Sağlık Kümesi 2024 yılı çağrılarına yönelik çevrimiçi bir Bilgi Günü düzenlenmiştir. Etkinlik kayıtlarına linkten ulaşabilirsiniz.

12 Ekim 2023 tarihinde, Birleşik Krallık Ufuk Avrupa Sağlık Ulusal İrtibat Noktaları tarafından çevrimiçi bir Konsorsiyum Kurma Etkinliği düzenlenecektir. Etkinliğe kayıt ve detaylı bilgi için linke tıklayınız.

TÜBİTAK Koordinatörlüğü Destekleme Programı kapsamında çağrılara başvuru yapacak proje koordinatör adayları ve ekiplerine destek sağlanmaktadır. Ayrıntılı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz.

Çağrı Başlıkları

Çağrı Kodu

Başlığı

Aksiyon Türü

HORIZON-HLTH-2024-IND-06-08 

Developing EU methodological frameworks for clinical/performance evaluation and post-market clinical/performance follow-up of medical devices and in vitro diagnostic medical devices (IVDs)

RIA

HORIZON-HLTH-2024-IND-06-09 

Gaining experience and confidence in New Approach Methodologies (NAM) for regulatory safety and efficacy testing – coordinated training and experience exchange for regulators

CSA

HORIZON-HLTH-2024-TOOL-11-02

Bio-printing of living cells for regenerative medicine

RIA

HORIZON-HLTH-2024-DISEASE-08-12

Pandemic preparedness and response: Maintaining the European partnership for pandemic preparedness

CSA

HORIZON-HLTH-2024-DISEASE-08-20

Pandemic preparedness and response: Host-pathogen interactions of infectious diseases with epidemic potential

RIA

HORIZON-HLTH-2024-DISEASE-09-01

European Partnership: One Health Anti-Microbial Resistance

COFUND

 

Sağlık Kümesi 2024

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.