12/10/2023 10:02:49 - 13/10/2023 10:02:49 - 124 Okunma

Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Tarafından “TÜBİTAK 3005 - Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı Bilgilendirme ve Deneyim Paylaşım Paneli” Etkinliği 12 Ekim 2023 Perşembe günü 11:00 - 12:30 arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.

Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ’nin açılış konuşması ile başlayan etkinlik, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi personeli Öğr. Gör. Dr. Yasemin KEŞKEK KARABULUT 'un TÜBİTAK ARDEB 3005- Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı hakkında bilgilendirme sunumu ile devam etmiştir. Bilgilendirme sunumunun ardından Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adem GÖK, TÜBİTAK 3005 Programına ilişkin deneyimlerini katılımcılarla paylaşmıştır. Etkinliğimiz, soru cevap bölümü ile sona ermiştir.

PGKO TÜBİTAK 3005 Panel

PGKO -TÜBİTAK 3005 Panel