Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Avrupa Hidrojen Haftası Etkinliği

13/10/2023 14:20:38 - 13/10/2023 15:02:01 - 53 Okunma

Temiz enerjiye geçiş sürecinde önemli bir yere sahip olan hidrojen bağlamında, küresel ölçekte ve Avrupa düzeyinde kaydedilen son gelişmeler hakkında bilgilendirmelerde ve hidrojenin geleceğine dair fikir alışverişinde bulunmak amacıyla, Avrupa Komisyonu, Temiz Hidrojen Ortaklığı ve Hydrogen Europe gibi önemli aktörlerin bir araya geldiği Avrupa Hidrojen Haftası20-24 Kasım 2023 tarihleri arasında Brüksel’de gerçekleştirilecek.

Hidrojen değer zincirinde etkin olan politika yapıcılar ile sanayi ve akademiden birçok paydaşa yönelik gerçekleştirilecek etkinlikte katılımcılara yönelik çok sayıda ağ kurma oturumları düzenlenecektir.

Etkinlik Programına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Etkinliğe kayıt yaptırmak için etkinlik web sitesini ziyaret edebilirsiniz.  

ÖNEMLİ NOT:

Söz konusu etkinlik, aşağıda yer alan şartlar dahlinde TÜBİTAK Ufuk Avrupa Seyahat Desteği kapsamına alınmıştır. Söz konusu şartlardan en az birini karşılayan her kuruluştan, başvurusu olumlu değerlendirilen sadece bir kişi desteklenebilecektir.

  1. Hydrogen Europe (Industry veya Research) Üyesi Kuruluşlar,
  2. Clean Hydrogen Ortaklığı ve Ufuk 2020 döneminden öncülü Fuel Cells and Hydrogen JU Ortaklığında en az bir eşik üstü başvurusu olan kuruluşlar.

Seyahat Desteği Başvurusu hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Ufuk Avrupa Programı hidrojen dahlindeki sorularınız için bizlere ncpenergy@tubitak.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Avrupa Hidrojen Etkinlik

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.