Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Avrupa Yenilik Konseyi (European Innovation Council – Eic) Bilgi Günü Etkinliği

13/10/2023 14:23:45 - 13/10/2023 15:02:00 - 60 Okunma

EIC Info Day

Avrupa Komisyonu ve TÜBİTAK işbirliği ile, 25 Ekim 2023 tarihinde Avrupa Yenilik Konseyi (European Innovation Council – EIC) Bilgi Günü etkinliği düzenlenecektir. 

Türkiye in Horizon 2020 - FazII” IPA Teknik Destek Projesi’nin katkılarıyla düzenlenecek etkinlikte EIC’nin tüm teknoloji hazırlık seviyelerindeki fikirlere fon sağlayan destek programları Avrupa Komisyonu yetkilileri tarafından tanıtılacaktır. EIC, Avrupa'nın önde gelen yenilik programı olarak, çığır açan ve oyunun kurallarını değiştiren yenilikleri keşfetmek, geliştirmek ve ölçeklendirmek amacıyla Ufuk Avrupa Programı’nın bir bileşeni olarak oluşturulmuştur. EIC desteklerine ilişkin bilgilere buradan erişebilirsiniz. 

Etkinliğin taslak gündemi için tıklayınız. Etkinliğe kayıt olmak için buraya tıklayınız.

Etkinlik dili İngilizce olacaktır. Etkinlik sınırlı bir kontenjan dahilinde gerçekleştirileceğinden mutlaka etkinliğe kayıt olunması gerekmektedir. Kayıt sayısına bağlı olarak yalnızca katılım onayı iletilen kişilerin etkinliğe katılımı mümkün olabilecektir. Katılım onayları etkinlik öncesinde ayrıca iletilecektir.

 

EIC Bilgi Günü

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.