Trakya Üniversiteler Birliği (Tüb) Kapsamında Tübitak Ve Kırklareli Üniversitesi Proje Geliştirme Ve Koordinasyon Ofisi İşbirliğinde "ufuk Avrupa Bilgilendirme Günü" Etkinliği Düzenlenecektir

16/11/2023 10:33:27 - 19/10/2023 14:18:33 - 762 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) kapsamında Kırklareli Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi ve TÜBİTAK işbirliğinde "Ufuk Avrupa Bilgilendirme Günü" etkinliği düzenlenecektir.

Etkinlik 23 Kasım Perşembe günü saat 10:00 - 15:00 saatleri arasında çevrimiçi olarak Microsoft Teams uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir.

"Ufuk Avrupa Bilgilendirme Günü" etkinliğine Trakya Üniversiteler Birliğine Üye Üniversitelerimizin akademik personeli davetli olup; program afişi ve içeriği ekte sunulmaktadır.

Etkinliğe katılım için 21 Kasım Salı günü mesai bitimine kadar aşağıdaki linkten kayıt yapılması gerekmektedir. Kayıt yaptıran akademisyenlerimize toplantı linki mail yoluyla iletilecektir.

Kayıt Linki:

TÜB TÜBİTAK PGKO Etkinlik Ufuk Avrupa