Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Yenilikçi Sağlık Girişimi (Ihi) 6 Ve 7 Çağrıları

27/10/2023 15:44:41 - 27/10/2023 15:49:50 - 106 Okunma

Değerli Araştırmacılar,

Sağlık alanındaki araştırma ve yenilik projelerine fon sağlayan bir kamu-özel sektör kurumsallaşmış ortaklığı olan Yenilikçi Sağlık Girişimi (IHI) tarafından taslak aşamadaki IHI-6 ve IHI-7 çağrıları yayımlanmıştır. Araştırmacılara konsorsiyum kurmak için yeterli zamanı tanıyabilmek için ilgili çağrılar hazırlık aşamasında iken paylaşılmaktadır, ancak çağrılarla ilgili değişiklik olabileceği dikkatlerinize sunulmaktadır.

IHI çağrılarına başvuru yaparak, sağlık alanında çığır açıcı, disiplinlerarası ve sektörler arası araştırma ve yenilik faaliyetlerini gerçekleştirecek iş birlikleri kurabilir, hasta odaklı bir araştırma ekosistemine dahil olarak, hastalar ve toplum için somut fayda yaratacak proje ekiplerinde yer alma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kurulacak olan konsorsiyumlarda, akademisyenler, sanayi sektör temsilcileri, KOBİ’ler, hasta grupları, hasta organizasyonları, klinisyenler, düzenleyiciler, yasal uzmanlar, politika yapıcılar gibi birçok aktör yer alabilmektedir.

IHI-6 Çağrısı (İki aşamalı):

IHI-7 Çağrısı (tek aşamalı):

Hazırlık aşamasında olan IHI-6 ve IHI-7 çağrılarına yönelik bir bilgi günü planlanmaktadır. Konuya ilişkin bilgilendirme yapılacaktır.  

Ayrıca IHI-4 (son başvuru tarihi 8 Kasım 2023) ve IHI-5 çağrıları (son başvuru tarihi 16 Ocak 2024)  için başvurular devam etmekte olup, bu çağrılara yönelik gerçekleşmiş olan etkinlikte yapılan sunumlara ve kayıtlara link üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca hala açık olan ortak bulma platformu üzerinden birebir toplantılar yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Toplantı ayarlamalarını nasıl yapacağınızı gösteren sunuma ise buradan ulaşabilirsiniz.

Çağrı dokümanlarına, başvuru sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlara ve ortak bulmak için yönlendirici bilgilere IHI sayfasından ulaşabilirsiniz.

IHI-6 IHI-7

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.