Eit Manufacturing Summit

27/10/2023 16:00:39 - 27/10/2023 16:00:39 - 84 Okunma

EIT Manufacturing Summit

Avrupa İnovasyon ve Teknoloji Enstitüsü (European Institute of Innovation and Technology - EIT), Ufuk Avrupa Programı bileşenlerinden biri olan Yenilikçi Avrupa sütunu altında yer alan, bünyesinde barındırdığı Bilgi ve Yenilik Toplulukları ile öğrencileri, araştırmacıları, akademisyenleri, girişimcileri, kamu ve özel sektör araştırma ve teknoloji kuruluşlarını yenilik ve derin teknoloji alanlarında hibelerle destekleyen; oldukça geniş yelpazede hitap ettiği hedef kitlesini, günümüzün ötesine taşımak için, eğitim, koçluk, mentorluk ve iş geliştirme hizmetleri de sunan bir yapıdır. İmalat Bilgi ve İnovasyon Topluluğu ise, araştırmayı endüstriye hazır çözümlere dönüştüren projeleri desteklemekle birlikte; girişimcilerin başarılı olmasını destekleyerek yeniliklerin pazara ulaşmasını ve böylece endüstrinin doğru yeteneklere sahip olmasını sağlamak için; eğitim, inovasyon ve iş yaratma alanlarını birleştirerek entegre edecek faaliyetler yürüten bir kuruluştur.

20-21 Kasım 2023 tarihlerinde Brüksel/Belçika’da, EIT İmalat Bilgi ve İnovasyon Topluluğu (Manufacturing Knowledge and Innovation Community - KIC) tarafından EIT Manufacturing Summit düzenlenecek olup; etkinliğin amacı, sürdürülebilir üretim inovasyonunu gerçekleştirmede yetenek gelişiminin rolüne odaklanarak, şimdiye kadar EIT’ye sunulmuş ve iyi performans gösteren projelerin ve çözümlerin sergilenerek, mevcut küresel zorluklara getirilen yenilikçi yaklaşımların ne tür etkiler yarattığı üzerinde durmak ve aynı zamanda katılımcılara birebir görüşmelerle ağ kurma imkanı sağlamaktır.  Etkinlik hakkında daha fazla bilgi, etkinlik ajandasıve etkinliğe kayıt için  bu sayfayı takip edebilirsiniz. Aynı sayfada geçmiş yıllarda gerçekleştirilen EIT Manufacturing Summit’e yöneliklik kesitler ve video kayıtları da yer almaktadır.

Etkinliğe kayıt gerçekleştirdikten sonra, ikinci gün öğleden sonra yer alan MatchMaking bölümünde katılımcılardan birebir toplantılar talep edebilmek için yine ilgili kayıt sayfasında kullanıcı girişi yaparak toplantı taleplerini oluşturabilirsiniz.

Etkinlik Seyahat Desteği:

Konu etkinlik için Seyahat Desteği sınırlı olarak sunulacaktır. EIT etkinliklerine sunulacak Seyahat Desteği ile ilgili detaylı bilgi için lütfen Ufuk Avrupa – TÜBİTAK Destekleri – Seyahat Desteği Programı sayfasında yer alan Destek Duyurusu dokümanını inceleyiniz.

- Avrupa Yenilik ve Teknoloji Enstitüsü (EIT) etkinlikleri kapsamında sadece destek verilmesi uygun görülen başvuru sahibinin etkinliğin gerçekleştirileceği ülkeye ve/veya şehre ulaşımı için gerekli (gidiş–dönüş olmak üzere) ekonomi sınıfı uçak bileti bedeli karşılanır.

Konu etkinlik için Seyahat Desteği Başvuruları, sırasıyla Horizon Europe-Innovative Europe-EIT-EIT-EIT Manufacturing başlıkları seçilerek gerçekleştirilmelidir. “Çağrı ile ilgili açıklama” kısmına konu başlığı olarak Etkinlik Adı “EIT Manufacturing Summit” yazılarak başvuruya devam edilmesi uygun olacaktır.

EIT Manufacturing Summit