Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Proje Geliştirme Ve Koordinasyon Ofisi Tarafindan "panelist Gözünden Tübitak Ardeb Proje Değerlendirme Süreçleri" Etkinliği Düzenlendi

09/11/2023 15:21:46 - 10/11/2023 15:21:46 - 327 Okunma

Üniversitemiz Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Tarafından "Panelist Gözünden TÜBİTAK ARDEB Proje Değerlendirme Süreçleri" Etkinliği 06.11.2023-09.11.2023 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. 

Etkinlikler, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Uzmanı Öğr. Gör. Dr. Yasemin Keşkek KARABULUT'un "Panelist Gözünden TÜBİTAK ARDEB Proje Değerlendirme Süreçleri" sunumu ile başladı.

Sonrasında ilgili gün ve saatlerde Üniversitemiz akademisyenlerinden Doç. Dr. Mümin Mehmet KOÇ, TÜBİTAK ARDEB "Matematik, Fizik Araştırma Destek Grubu (MFAG)", Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN "Mühendislik Araştırma Destek Grubu (MAG)", Doç. Dr. Fatih Semerci "Kimya, Biyoloji Araştırma Destek Grubu (KBAG)", Doç. Dr. Adem BAŞPINAR "Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Grubu (SOBAG)" ve Doç. Dr. Yeliz MERCAN "Sağlık Bilimleri Araştırma Destek Grubu (SBAG)" Proje Değerlendirme Süreçlerine yönelik Panelist deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

İlgili etkinlikler, katılımcıların dahil oldukları soru cevap bölümü ile sona erdi.

PGKO Panel Etkinlik Deneyim Paylaşımı

Facebook Twitter Google Plus
PGKO-TÜBİTAK PANEL DENEYİM PAYLAŞIMI ETKİNLİĞİ
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.